Duale Ad-opleiding Bouwkunde

Een carrière in de bouw is een goede keuze. Er is volop werkgelegenheid de komende jaren en je kunt veel kanten op binnen de bouw. Wanneer je wilt doorleren en een hbo-diploma Bouwkunde wilt halen, zijn er verschillende mogelijkheden. Een van de opleidingen die wij aanbieden, is de duale Ad-opleiding Bouwkunde. Tijdens de tweejarige associate degree-opleiding gaan studenten werken en leren, zodat de theorie en praktijk goed op elkaar aansluiten. Het is dus een duale opleiding. Duaal studeren betekent dat er meer inzet van je wordt gevraagd dan wanneer je een voltijdstudie gaat volgen. Bekijk hier de video van Jeroen (student duale Ad-opleiding Bouwkunde).

Tijdens het eerste jaar van deze opleiding ontvangt een student een salaris van:

Deze bedragen gelden op basis van drie dagen werken (24 uur) per week

Functies in de bouw

BouwTalent Noord leidt studenten op voor functies als calculator, werkvoorbereider of uitvoerder. Studenten worden tijdens hun studieloopbaan begeleid door een coach van BouwTalent Noord. Daarnaast biedt BouwTalent Noord een gegarandeerde en passende leerwerkplek voor studenten bij een bouwbedrijf in de regio. 

Toelatingseisen

Om te beginnen aan de duale Ad-opleiding Bouwkunde, moeten studenten beschikken over voldoende kennis over de bouw. Heb je bijvoorbeeld je mbo-4 diploma Bouwkunde behaald? Dan kun je direct starten met deze opleiding. Beschik je niet over voldoende kennis over de bouw, maar wil je toch deze opleiding gaan volgen? Dan kun je eerst de duale pre-Ad-opleiding Bouwkunde gaan volgen. Lees meer over deze eenjarige opleiding via BouwTalent Noord. 

Studeren én werken op hbo niveau

Heb je nog vragen? Stel ze via