Instromen

Je beschikt niet over een BOL 4 opleiding Bouwkunde of een gelijkwaardig diploma? Je bent dus niet direct toelaatbaar op de HBO-opleiding Associate Degree bij Windesheim. Geen nood, BouwTalent heeft een speciaal traject ontwikkeld voor zij-instromers of Havisten. Wel is van belang dat je het vak Wiskunde op het juiste niveau hebt afgesloten op je vorige opleiding.

Andere vooropleiding dan bouwkunde? Geen probleem!

Als Zij-instromer of Havist ga je, via BouwTalent, voorafgaand aan de AD opleiding aan het werk, via een stage in de bouw. Dit traject duurt een (school)jaar, van september tot juni. De basiskennis over de bouw verkrijg je via de opleiding Techniek B&U van de KOB. Deze opleiding biedt BouwTalent jou gratis aan en wordt gedurende het jaar op maandagen gegeven op de locatie van BouwTalent in Diemen. Op de overige dagen van de week loop je stage bij één van de gerenommeerde bouwbedrijven in het relatienetwerk van BouwTalent in jouw woonomgeving. Daarnaast wordt je tijdens de studie en jouw werkzaamheden begeleidt door de trajectbegeleider van BouwTalent. 

Behoor je tot de doelgroep Zij-instromers of Havisten en wil je graag via BouwTalent in de bouw aan de slag? Vraag dan een oriëntatiegesprek met onze projectleider aan. Bel 020 – 600 78 78 om een afspraak te maken.

Studeren én werken op hbo niveau

Heb je nog vragen? Stel ze via