Leerwerkplek

Bij Bouwtalent is het niet nodig dat je zelf op zoek gaat naar een geschikte leerwerkplek want dat doen wij voor jou. Na jouw intakegesprek, waaruit duidelijk is geworden wat jouw opleidingswensen en mogelijkheden zijn, gaan we samen met jou op zoek naar een passende leerwerkplek bij een bouwbedrijf. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met jouw woonplaats. 

Op zoek naar een uitdagende leerwerkplek?

Bij BouwTalent zijn toonaangevende bouwbedrijven aangesloten. Bedrijven, die willen investeren in de opleiding van mensen, en BouwTalent daarom geschikte leerwerkplekken aanbieden.  De bedrijven bieden allemaal alle opleidingsaspecten van de AD HBO Bouwkunde aan en zelfs meer dan dat. Ook beschikken zij over goed opgeleide en gemotiveerde praktijkopleiders. 

Heb je zelf een leuke stage- of werkervaring opgedaan bij een bouwbedrijf en zou je hier heel graag terug willen? Breng die ervaring maar in tijdens het intakegesprek. BouwTalent gaat dan onderzoeken of dit bedrijf aan haar eisen kan voldoen.

BouwTalent pre-AD

Tijdens de BouwTalent pre-AD opleiding loopt de student 3 à 4 dagen per week stage en daarnaast volgt de student 1 dag per week lessen.

Studeren én werken op hbo niveau

Heb je nog vragen? Stel ze via