Over ons

BouwTalent Noord is in 2005 als stichting opgericht door een aantal bouwbedrijven, aangesloten bij Bouwend Nederland. Doel van deze stichting is om:

  • de instroom van jongen mensen naar het middenkader- en hogere functies bij de bouwbedrijven te bevorderen
  • de aansluiting tussen de vraag van de bouwbedrijven en het aanbod vanuit het HBO-onderwijs beter op elkaar aan te laten sluiten

Bij BouwTalent Noord zijn toonaangevende en innovatieve bouwbedrijven aangesloten, die veelal landelijk maar ook regionaal opereren. Het opleiden staat bij deze bedrijven centraal. 

BouwTalent Noord is actief in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland.

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door directieleden van bouwbedrijven en aangevuld met adviseurs vanuit Bouwend Nederland en directieleden van opleidingsbedrijven B&U.

Het team van BouwTalent Noord

René Cossé
Directeur
r.cosse@bouwtalentnoord.nl

Ik ben René Cossé. Directeur van BouwTalent Noord. Naast deze functie ben ik ook directeur van Bouwmensen Amsterdam en de KOB Amsterdam. Hierdoor heb ik te maken met allerlei verschillende deelnemers, die op een of andere manier in opleiding zijn in de bouw. Van mbo tot hbo, van niveau 1 t/m niveau 6 en van Timmerman tot Projectleider, van Metselaar tot Aannemer. Dit is fantastisch om dit dagelijks te mogen ervaren. Mocht je ooit een scholingsadvies willen hebben dan ben je altijd welkom.

Martin van den Heuvel
Projectleider
m.vandenheuvel@bouwtalentnoord.nl

Ik ben Martin van den Heuvel, projectleider bij BouwTalent Noord. Dat houdt in dat ik mij voornamelijk bezig houd met voorlichting, intake en trajectbegeleiding. Daarnaast stem ik zaken af met onze opleiders. Als oud aannemer vind ik het heel belangrijk dat ervaring en inhoud worden overgedragen aan de nieuwe generatie vrouwen en mannen, die de Bouw naar een volgende stap gaan brengen. Ik vind het heel inspirerend om hierbij veel mensen te spreken en een bijdrage aan hun ontwikkeling te kunnen hebben. En dat doe ik bij BouwTalent Noord omdat deze organisatie de perfectie match maakt tussen opleiding en praktijk.

Daniëlle de Jong
Administratief medewerker
d.dejong@bouwtalentnoord.nl

Mijn naam is Daniëlle de Jong. Ik verzorg de personeels- en loonadministratie bij BouwTalent Noord, daarnaast verzorg ik ook de loonadministratie voor Bouwmensen Amsterdam. Het leuke van BouwTalent Noord is dat het zich jaarlijks ontwikkelt en nieuwe kansen ziet/biedt aan mensen die geïnteresseerd zijn in de bouw.

Jamie Looy
Marketing & Communicatie
j.looy@bouwtalentnoord.nl

Ik ben Jamie Looy en zorg voor de marketing en communicatie van BouwTalent Noord. De bouw kampt met een enorm personeelstekort op diverse niveaus. Mijn taak bij BouwTalent is het verzorgen van de marketing, zodat toekomstige studenten ons online goed kunnen vinden. Daarnaast geef ik voorlichtingen op middelbare scholen door het hele land, zodat leerlingen een goed beeld krijgen van de keuzes die zij kunnen maken na het behalen van hun diploma. Ze kunnen meteen gaan werken, maar ze kunnen natuurlijk ook verder gaan met studeren. Dat kan via verschillende wegen en door het geven van voorlichtingen hopen we de leerlingen goed te informeren over de mogelijkheden die er zijn. 

Studeren én werken op hbo niveau

Heb je nog vragen? Stel ze via