Over BouwTalent Noord

BouwTalent Noord adviseert jonge schoolverlaters die geïnteresseerd zijn in een opleiding binnen de bouw. Op onze website vind je opleidingen die doorgaans niet alom bekend zijn. Deze opleidingen zijn zeker de moeite waard om nader te bestuderen als je overweegt om de stap naar de bouw te zetten.

Onze opleidingen zijn duaal (BBL), wat betekent dat je werken en leren combineert. Dit betekent geen vijf dagen per week naar school, maar juist praktijkgericht leren.

We richten ons vooral op schoolverlaters met een HAVO-diploma of hoger, die in de regio Noord-Holland, Flevoland of Utrecht wonen. Zowel geïnteresseerden zonder bouwervaring of bouwopleiding, als degenen die al stage lopen of werkzaam zijn in de bouw, kunnen waardevolle informatie vinden op onze website.

Wil je meer weten over een specifieke opleiding? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende opleider via de link die we hebben toegevoegd. Geïnteresseerden die een gratis adviesgesprek wensen, kunnen het formulier op onze website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

BouwTalent Noord is een stichting waarin vertegenwoordigers van een diverse grote en middelgrote bouwbedrijven zijn vertegenwoordigd.

Studeren én werken op hbo niveau

Heb je nog vragen? Stel ze via